Byta fönster

Att byta fönster är att investera i framtiden. Med nya täta fönster är det ingen risk att värmen sipprar ut och späder på elräkningen. Sluta att elda för kråkorna och byt fönster! 

För bästa möjliga fönsterbyte startar arbetet med att få kostnadsförslag från olika fönsterföretag. Be om offerter redan idag för en uppfattning om vad allt kommer kosta. Oavsett vilka fönster som står på tur att bytas ut är fönsterföretagen som tillhandahåller denna tjänst gärna behjälpliga med att svara på eventuella frågor kring kommande skifte av fönster. 

Jämför offerter hemma i lugn och ro och bestäm sedan vilket företag som ska få byta just dina fönster. Pris och kvalité är oftast två avgörande faktorer när man beställer hantverkshjälp. Låt fönsterbytet bli både billigt och bra med nya fönster som ska ses igenom många år framöver!

Varför ska jag anlita någon för att byta fönster?

För dig som är händig och gärna fixar med huset själv kanske det verkar lockande att även utföra fönsterbyte på egen hand. Och visst – med grundläggande kunskaper och stort tålamod är det fullt möjligt att få ett bra resultat, men ett fönsterbyte innebär mer än själva hantverksarbetet.

Att göra ett så stort och viktigt arbete som att byta fönster på huset innebär först och främst att du måste ha klart för dig precis vad du är ute efter och känna till alla de olika typer av fönster som finns på marknaden idag; aluminium eller träförsedda fönster, smutsavvisande glas, 2- eller 3-glas, ljudisolerade och så vidare. 

Oavsett om och hur du planerar att gå vidare med själva fönstermonterandet rekommenderar vi att du använder offertförfrågningstjänsten för att kostnadsfritt komma i kontakt med yrkesskickliga hantverkare som kan guida dig rätt.

Rätt till ROT-avdrag

Du som privatperson har rätt till ROT-avdrag för arbetskostnaden när du anlitar hantverkare, vilket sänker totalpriset för fönsterbytet rejält. Det gäller oavsett vilken typ av fönster du byter, samt både för ditt hus och fritidshus.

Fyll i formuläret idag, helt kostnadsfritt, för att få prisuppgifter och förslag på bästa möjliga tillvägagångssätt för att påbörja ditt fönsterbyte!

Våra senaste förfrågningar

 • Victor bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar
  Jag vill nya 6 fönster på entréplan och 6 små källarfönster samt 2 ytterdörrar och en balkongdörr.
 • Elin bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar
  I önskar hjälp att tenovera vår fönster där kittet har släppt. De behöver skrapas och kittas om. Tror trät är ok.
 • Elisabeth bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar
  3 stora tunga träfönster, treglas, bredd 140 cm och höjd 128 cm (s.k fast/glidfönster m 2 rutor, öppning nertill. Behöver hjälp med allt som behöver göras utomhus: borttagning av gamla fönstren och mittstolpen (2-lufts idag), tätning, fönsterbleck m.m.
  1 altandörr tvåglas av trä, bredd 77 cm...
 • Sören bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar
 • Kristina bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar
  Vill sätta in ett takfönster i ett k-märkt hus i röda stan i norrköping. Inger jättestort. Rummet kommer vara ca 2×3 meter. Behöver ej vara öppningsbart. Bygglov behövs. Vill gärna ha hjälp med detta. (Rita in fönstret på ritning osv).
 • Negin bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar
 • Peter bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar
  två st 3-glas vridfönster alu whfa med trasiga beslag (beslagspaket 10 fix 895S)

  en fönsterdörr 3-glas alu whfda med trasig låsning av öppen dörr

  samtliga installerade av Wisy 2011

  Gränsvägen 108
  16352 Spånga
 • Tina bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar
  Tegelväggar ska ersättas med fönster från golv till tak (enplansvilla). En långsida 19 m och en gavel 6 m. Fasta fönster (ej öppningsbara) och två dörrar på långsidan. Skjutdörrar på hela gaveln.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.