Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Byta fönster

Att byta fönster är att investera i framtiden. Med nya täta fönster är det ingen risk att värmen sipprar ut och späder på elräkningen. Sluta att elda för kråkorna och byt fönster! 

För bästa möjliga fönsterbyte startar arbetet med att få kostnadsförslag från olika fönsterföretag. Be om offerter redan idag för en uppfattning om vad allt kommer kosta. Oavsett vilka fönster som står på tur att bytas ut är fönsterföretagen som tillhandahåller denna tjänst gärna behjälpliga med att svara på eventuella frågor kring kommande skifte av fönster. 

Jämför offerter hemma i lugn och ro och bestäm sedan vilket företag som ska få byta just dina fönster. Pris och kvalité är oftast två avgörande faktorer när man beställer hantverkshjälp. Låt fönsterbytet bli både billigt och bra med nya fönster som ska ses igenom många år framöver!

Varför ska jag anlita någon för att byta fönster?

För dig som är händig och gärna fixar med huset själv kanske det verkar lockande att även utföra fönsterbyte på egen hand. Och visst – med grundläggande kunskaper och stort tålamod är det fullt möjligt att få ett bra resultat, men ett fönsterbyte innebär mer än själva hantverksarbetet.

Att göra ett så stort och viktigt arbete som att byta fönster på huset innebär först och främst att du måste ha klart för dig precis vad du är ute efter och känna till alla de olika typer av fönster som finns på marknaden idag; aluminium eller träförsedda fönster, smutsavvisande glas, 2- eller 3-glas, ljudisolerade och så vidare. 

Oavsett om och hur du planerar att gå vidare med själva fönstermonterandet rekommenderar vi att du använder offertförfrågningstjänsten för att kostnadsfritt komma i kontakt med yrkesskickliga hantverkare som kan guida dig rätt.

Rätt till ROT-avdrag

Du som privatperson har rätt till ROT-avdrag för arbetskostnaden när du anlitar hantverkare, vilket sänker totalpriset för fönsterbytet rejält. Det gäller oavsett vilken typ av fönster du byter, samt både för ditt hus och fritidshus.

Fyll i formuläret idag, helt kostnadsfritt, för att få prisuppgifter och förslag på bästa möjliga tillvägagångssätt för att påbörja ditt fönsterbyte!

Våra senaste förfrågningar

Fredrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Det gäller ett mockfjärdsfönster. Det som sitter i är inte öppningsbart. Det ska bytas ut med ett likadant fönster som är öppningsbart. Blombräda finns med ytterligare 3 blombrädor behöver bytas ut till den bredaste varianten 23 cm.

Anders bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

4 st fönster ca 130x130 i putsat trähus ska bytas. Fönstren levereras v41, så installation så nära inpå som möjligt.
Huset finns i Hägersten.

Audrey bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Vi har 2 stora dubbla fönsterdörrar som är krångliga att stänga när man har öppnat dem. Det kanske går att fixa eller kanske måste de bytas.

Gunilla bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Köpa nytt mindre fönster som ska installeras

Lars bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Befintligt takfönster i badrum på övervåning i vår villa ska bytas ut mot ett nytt takfönster. Tror måttet är ca 80x100 cm

Joaquin bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Har ett altan (som just nu inte har några fönster) som jag vill installera 4 fönster till. Dessa ska vara fönster passande för vinter, dvs så man kan vara i altanen under vintern utan att frysa. Fönster dimensionen är ca 100x150 cm.

Robin bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Torsten bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Installation av en balkongdörr i en tidigare stängd vägg.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.