Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v10

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Byta fönster

Att byta fönster är att investera i framtiden. Med nya täta fönster är det ingen risk att värmen sipprar ut och späder på elräkningen. Sluta att elda för kråkorna och byt fönster! 

För bästa möjliga fönsterbyte startar arbetet med att få kostnadsförslag från olika fönsterföretag. Be om offerter redan idag för en uppfattning om vad allt kommer kosta. Oavsett vilka fönster som står på tur att bytas ut är fönsterföretagen som tillhandahåller denna tjänst gärna behjälpliga med att svara på eventuella frågor kring kommande skifte av fönster. 

Jämför offerter hemma i lugn och ro och bestäm sedan vilket företag som ska få byta just dina fönster. Pris och kvalité är oftast två avgörande faktorer när man beställer hantverkshjälp. Låt fönsterbytet bli både billigt och bra med nya fönster som ska ses igenom många år framöver!

Varför ska jag anlita någon för att byta fönster?

För dig som är händig och gärna fixar med huset själv kanske det verkar lockande att även utföra fönsterbyte på egen hand. Och visst – med grundläggande kunskaper och stort tålamod är det fullt möjligt att få ett bra resultat, men ett fönsterbyte innebär mer än själva hantverksarbetet.

Att göra ett så stort och viktigt arbete som att byta fönster på huset innebär först och främst att du måste ha klart för dig precis vad du är ute efter och känna till alla de olika typer av fönster som finns på marknaden idag; aluminium eller träförsedda fönster, smutsavvisande glas, 2- eller 3-glas, ljudisolerade och så vidare. 

Oavsett om och hur du planerar att gå vidare med själva fönstermonterandet rekommenderar vi att du använder offertförfrågningstjänsten för att kostnadsfritt komma i kontakt med yrkesskickliga hantverkare som kan guida dig rätt.

Rätt till ROT-avdrag

Du som privatperson har rätt till ROT-avdrag för arbetskostnaden när du anlitar hantverkare, vilket sänker totalpriset för fönsterbytet rejält. Det gäller oavsett vilken typ av fönster du byter, samt både för ditt hus och fritidshus.

Fyll i formuläret idag, helt kostnadsfritt, för att få prisuppgifter och förslag på bästa möjliga tillvägagångssätt för att påbörja ditt fönsterbyte!

Våra senaste förfrågningar

Per o Gun-Britt bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

7 källarfönster ca 75*95
1 st 95*105
1 st 110*135
1st 120*135
1 st 75*75

Lizette bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Vi har redan fönster med exakta mått. Önskar byta 4 fönster, alla på nedre plan i ett tegelhus. Samtliga fönster är fasta.
Vill eventuellt också byta en pardörr.

Mikael bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Det är olika storlekar på fönstren samt att vi ska byta/installera en altandörr istället för ett av fönstren. De flesta ska vara fasta.

Rolf bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

1st 2 rutor bred 1,40 x höjd 1,30 m 1st stort fönster 1,40 x 1,30 1st sidofönster
65 cm brett x 1,30 höjd. Skall bytas till 3 glas vändbara. Det stora blir nog
3 bågar i bredd.

Audrey bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Vi har 2 stora dubbla fönsterdörrar som är krångliga att stänga när man har öppnat dem. Det kanske går att fixa eller kanske måste de bytas.

Fanny bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Två gamla fönster skall bytas 1st med storlek 80x120 och 1 st med storlek 140x130.

Emma bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Har ett gammalt hus med gamla fönster som behöver renoveras - kittas om och målas i linoljefärg. Några rutor behöver bytas. 9 större fönster och 6 små kattvindsfönster

Märtha bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Önskar hjälp att sätta in en fönsterventil i ett aliminiumfönster.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.