Fönstermontör i Göteborg

Här hittar du entreprenörer som utför fönsterarbeten i Göteborg. Fönsterarbeten.se erbjuder genom sin enkla offertförfrågningstjänst företag, privatpersoner och föreningar att komma i kontakt med snickare och experter på fönsterarbeten som kan göra allt från fönsterinstallationer, fönstermontering, fönsterbyten till renovering av träfönster med mera i Göteborg med omnejd. 

Använd bara vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Att få offerter från flera fönstermontörer samtidigt är mycket enkelt och sker huvudsakligen i tre steg; beskriv ditt behov, vem du är och kontaktuppgifter. Klart!

I just större detalj och ju mer förkunskaper du, desto enklare blir det för entreprenörer inom fönsterarbeten i Göteborg att ge dig bra kostnads- och projektförslag. Men om du inte är säker på vad du behöver eller vill komma i kontakt med fönstermontörer för att bolla idéer är inte heller det något problem!

Tjänsten är gratis att använda och du förbinder dig inte till någonting.

Vad kostar en fönstermontör i Göteborg?

Som med alla hantverksarbeten så beror slutpriset till stor del på hur omfattande arbetet är och vilka material du väljer. Att välja ett billigare 2-glasfönster kan spara dig mycket pengar i jämförelse med ett 3-glasfönster. 

Å andra sidan har olika typer av fönster olika egenskaper och ibland krävs det ett dyrare alternativ för att bli riktigt nöjd. En annan faktor att tänka på är att i längden kan det faktiskt vara billigare att montera exempelvis ett energifönster. Även om fönstret kostar mer för stunden så sparas mycket pengar i värmekostnader, då fönstret har suveräna isolerande egenskaper. 

Arbetskostnaden då? Även där går det att hitta både billigare och dyrare alternativ. Dels tar olika firmor olika grundpriser per timme och dels beror det på i vilken stad du befinner dig. 

ROT-avdraget gäller

För bostadsrättsföreningar går det att använda sig av ROT-avdraget för vissa typer av fönsterarbeten, och för privatpersoner är möjligheterna till skattereduktionen på arbetskostnaden ännu större.

Det betyder en trettioprocentig rabatt på timpriset. Att anlita en fönstermontör i Göteborg behöver med andra ord inte kosta skjortan!

 

Våra senaste förfrågningar

 • Helene bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar
  Samtliga fönster i min stuga behöver renoveras & tätas & 3 st balkongdörrar

  Stugan ligger i Tierp - Hållnäs
  Adress: Lissbo 419
  819 65 Hållnäs
 • Linn bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar
  Har ett nytt fönster här hemma, som jag vill ha hjälp att byta.
 • jean bad om offert för Hem & Trädgård
 • Claudia bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar
  Önskar byta fönster i radhus från 70-talet. Fönstren har olika storlekar. Måtten är ungefärliga: 3 st 100 cm b × 100 cm h, 2 st 20 cm b x 180 cm h, 3 st 80 × 90. 4 st 60 x 60, 3 st 50...
 • Håkan bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar
  Gäller fönster på en lokal vid Betlehems kyrkan i Kristinehamn (alltså inte kyrkfönster)
 • Marcus bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar
  3-glasfönster som står snett och är svårstängda. Behöver justeras.
 • Erik bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar
  Information om uppdraget:
  Typ av fönsterarbeter: Byta trasigt glas
  Antal fönster : 1
 • Camilla bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar
  mitt fönster till min balkongdörr har gått sönder. fönstret på insidan.
  jag hade behövt nägon som kom kommer och stoppar dit ett nytt.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.