Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v10

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Fönstermontör i Göteborg

Här hittar du entreprenörer som utför fönsterarbeten i Göteborg. Fönsterarbeten.se erbjuder genom sin enkla offertförfrågningstjänst företag, privatpersoner och föreningar att komma i kontakt med snickare och experter på fönsterarbeten som kan göra allt från fönsterinstallationer, fönstermontering, fönsterbyten till renovering av träfönster med mera i Göteborg med omnejd. 

Använd bara vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Att få offerter från flera fönstermontörer samtidigt är mycket enkelt och sker huvudsakligen i tre steg; beskriv ditt behov, vem du är och kontaktuppgifter. Klart!

I just större detalj och ju mer förkunskaper du, desto enklare blir det för entreprenörer inom fönsterarbeten i Göteborg att ge dig bra kostnads- och projektförslag. Men om du inte är säker på vad du behöver eller vill komma i kontakt med fönstermontörer för att bolla idéer är inte heller det något problem!

Tjänsten är gratis att använda och du förbinder dig inte till någonting.

Vad kostar en fönstermontör i Göteborg?

Som med alla hantverksarbeten så beror slutpriset till stor del på hur omfattande arbetet är och vilka material du väljer. Att välja ett billigare 2-glasfönster kan spara dig mycket pengar i jämförelse med ett 3-glasfönster. 

Å andra sidan har olika typer av fönster olika egenskaper och ibland krävs det ett dyrare alternativ för att bli riktigt nöjd. En annan faktor att tänka på är att i längden kan det faktiskt vara billigare att montera exempelvis ett energifönster. Även om fönstret kostar mer för stunden så sparas mycket pengar i värmekostnader, då fönstret har suveräna isolerande egenskaper. 

Arbetskostnaden då? Även där går det att hitta både billigare och dyrare alternativ. Dels tar olika firmor olika grundpriser per timme och dels beror det på i vilken stad du befinner dig. 

ROT-avdraget gäller

För bostadsrättsföreningar går det att använda sig av ROT-avdraget för vissa typer av fönsterarbeten, och för privatpersoner är möjligheterna till skattereduktionen på arbetskostnaden ännu större.

Det betyder en trettioprocentig rabatt på timpriset. Att anlita en fönstermontör i Göteborg behöver med andra ord inte kosta skjortan!

 

Våra senaste förfrågningar

majid bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Jag skulle också vilja ha hjälp med beställa fönster

Carola bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Byte och installation av 2 st fönster samt 1 st altandörr. Vill använda mig av ROT-avdraget.

Håkan bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Gäller fönster på en lokal vid Betlehems kyrkan i Kristinehamn (alltså inte kyrkfönster)

Denise bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Hej,

Behöver hjälpa att montera 1-2 fönster (beror lite på byggteknikerns ritning). Först ska ett byggbolag göra hål i väggen, sedan behöver jag hjälp av en fönstermontör att sätta in fönstret, Byggbolaget sa även att man evt kan behöva montera ”lister” runt fönsterramen. Detta är något…

Therese bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

2 st pardörrar, ca 2000x2100 mm.
Vi har materialet, ev ej Karmskruvar.
Behöver hjälp med förflyttning av fönsterna runt huset, se till att den bärande väggen stöttas upp ordentligt och montering av pardörrna.
Övrigt på in och utsidan fixar vi, med panel och ev plåt.
Vill veta vad…

Annika bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Radhus från 1970, byte av fönster nedervåningen.

Audrey bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Vi har 2 stora dubbla fönsterdörrar som är krångliga att stänga när man har öppnat dem. Det kanske går att fixa eller kanske måste de bytas.

Bo-Göran bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

börja innan maj månad
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.