Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Fönstermontör i Göteborg

Här hittar du entreprenörer som utför fönsterarbeten i Göteborg. Fönsterarbeten.se erbjuder genom sin enkla offertförfrågningstjänst företag, privatpersoner och föreningar att komma i kontakt med snickare och experter på fönsterarbeten som kan göra allt från fönsterinstallationer, fönstermontering, fönsterbyten till renovering av träfönster med mera i Göteborg med omnejd. 

Använd bara vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Att få offerter från flera fönstermontörer samtidigt är mycket enkelt och sker huvudsakligen i tre steg; beskriv ditt behov, vem du är och kontaktuppgifter. Klart!

I just större detalj och ju mer förkunskaper du, desto enklare blir det för entreprenörer inom fönsterarbeten i Göteborg att ge dig bra kostnads- och projektförslag. Men om du inte är säker på vad du behöver eller vill komma i kontakt med fönstermontörer för att bolla idéer är inte heller det något problem!

Tjänsten är gratis att använda och du förbinder dig inte till någonting.

Vad kostar en fönstermontör i Göteborg?

Som med alla hantverksarbeten så beror slutpriset till stor del på hur omfattande arbetet är och vilka material du väljer. Att välja ett billigare 2-glasfönster kan spara dig mycket pengar i jämförelse med ett 3-glasfönster. 

Å andra sidan har olika typer av fönster olika egenskaper och ibland krävs det ett dyrare alternativ för att bli riktigt nöjd. En annan faktor att tänka på är att i längden kan det faktiskt vara billigare att montera exempelvis ett energifönster. Även om fönstret kostar mer för stunden så sparas mycket pengar i värmekostnader, då fönstret har suveräna isolerande egenskaper. 

Arbetskostnaden då? Även där går det att hitta både billigare och dyrare alternativ. Dels tar olika firmor olika grundpriser per timme och dels beror det på i vilken stad du befinner dig. 

ROT-avdraget gäller

För bostadsrättsföreningar går det att använda sig av ROT-avdraget för vissa typer av fönsterarbeten, och för privatpersoner är möjligheterna till skattereduktionen på arbetskostnaden ännu större.

Det betyder en trettioprocentig rabatt på timpriset. Att anlita en fönstermontör i Göteborg behöver med andra ord inte kosta skjortan!

 

Våra senaste förfrågningar

Robel bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Byte av gamla träfönster till 5 st PVC-vridfönster 2 st fasta PVC fönster och en balkongdörr. Montör måste komma ut och mäta innan månadsskiftet (maj) så att vi kan lägga en order från leverantör.

Mikael bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Det är olika storlekar på fönstren samt att vi ska byta/installera en altandörr istället för ett av fönstren. De flesta ska vara fasta.

David bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Deniz bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Maria bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

SABINA bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

2 st fasta fönster skall monteras på vår övervåning. mått 90x180. Dvs nyinstallation, öppning i fasad samt instllation av karm och fönster.

Ali bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Hans bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Fritidshus "Sonfjällstugan" från Hede Såg. Beläget i Markim, norra Vallentuna.
Gedigna fönster från ca 1987, kopplade treglas.
Önskas: Rengöring, kitt, grundolja, ytbehandling. Främst yttre bågar.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.