Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Fönstermontör i Örebro

Här hittar du entreprenörer som utför fönsterarbeten i Örebro. Fönsterarbeten.se erbjuder genom sin enkla offertförfrågningstjänst företag, privatpersoner och föreningar att komma i kontakt med snickare och experter på fönsterarbeten som kan göra allt från fönsterinstallationer, fönstermontering, fönsterbyten till renovering av träfönster med mera i Örebro med omnejd. 

Använd bara vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Att få offerter från flera fönstermontörer samtidigt är mycket enkelt och sker huvudsakligen i tre steg; beskriv ditt behov, vem du är och kontaktuppgifter. Klart!

I just större detalj och ju mer förkunskaper du, desto enklare blir det för entreprenörer inom fönsterarbeten i Örebro att ge dig bra kostnads- och projektförslag. Men om du inte är säker på vad du behöver eller vill komma i kontakt med fönstermontörer för att bolla idéer är inte heller det något problem!

Tjänsten är gratis att använda och du förbinder dig inte till någonting.

Vad kostar en fönstermontör i Örebro?

Som med alla hantverksarbeten så beror slutpriset till stor del på hur omfattande arbetet är och vilka material du väljer. Att välja ett billigare 2-glasfönster kan spara dig mycket pengar i jämförelse med ett 3-glasfönster. 

Å andra sidan har olika typer av fönster olika egenskaper och ibland krävs det ett dyrare alternativ för att bli riktigt nöjd. En annan faktor att tänka på är att i längden kan det faktiskt vara billigare att montera exempelvis ett energifönster. Även om fönstret kostar mer för stunden så sparas mycket pengar i värmekostnader, då fönstret har suveräna isolerande egenskaper. 

Arbetskostnaden då? Även där går det att hitta både billigare och dyrare alternativ. Dels tar olika firmor olika grundpriser per timme och dels beror det på i vilken stad du befinner dig. 

ROT-avdraget gäller

För bostadsrättsföreningar går det att använda sig av ROT-avdraget för vissa typer av fönsterarbeten, och för privatpersoner är möjligheterna till skattereduktionen på arbetskostnaden ännu större.

Det betyder en trettioprocentig rabatt på timpriset. Att anlita en fönstermontör i Örebro behöver med andra ord inte kosta skjortan!

 

Våra senaste förfrågningar

sofie bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Hej,

Har ett överkanthängt vridfönster 3-glas där all gas är slut vilket resulterat i att kondens har kommit in. Behöver byta det inkl montering. Kan ni och till vilken kostnad?

Hålmått
B 119cm
B 97.5cm
OBS har ej gjort avdrag för karmen

Vitt, 3-glas, vridfönster med metallhantag

Med Vänlig…

David bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Linn bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Har ett nytt fönster här hemma, som jag vill ha hjälp att byta.

Richard bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Montering av 8 nya fönster i en 20-talsvilla.
Fönsterna som är beställda har samma karmyttermått som de fönster som redan sitter där.

Kalle bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Hej jag har ett äldre hus med fina träfönster av äldre modell, innerfönsret är tätat med fönsterremsor. Det som behöver göras är dels att byta samtliga över och underbleck eftersom de inte är korrekt monterade, man skulle troligen behöva göra ett spår i fasaden ovanför…

Luzita bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Hej! Vi har ett gammalt takfönster som drar kallt. Svårt att täta. Ett alternativ är att sätta in ett bättre isolerat fönster eller att ha ett innerfönster på vintern så det inte drar. Måttet är ca50x60 cm

Torsten bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Installation av en balkongdörr i en tidigare stängd vägg.

Håkan bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Gäller fönster på en lokal vid Betlehems kyrkan i Kristinehamn (alltså inte kyrkfönster)
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.