Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v10

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Byta fönster

Att byta fönster är att investera i framtiden. Med nya täta fönster är det ingen risk att värmen sipprar ut och späder på elräkningen. Sluta att elda för kråkorna och byt fönster! 

För bästa möjliga fönsterbyte startar arbetet med att få kostnadsförslag från olika fönsterföretag. Be om offerter redan idag för en uppfattning om vad allt kommer kosta. Oavsett vilka fönster som står på tur att bytas ut är fönsterföretagen som tillhandahåller denna tjänst gärna behjälpliga med att svara på eventuella frågor kring kommande skifte av fönster. 

Jämför offerter hemma i lugn och ro och bestäm sedan vilket företag som ska få byta just dina fönster. Pris och kvalité är oftast två avgörande faktorer när man beställer hantverkshjälp. Låt fönsterbytet bli både billigt och bra med nya fönster som ska ses igenom många år framöver!

Varför ska jag anlita någon för att byta fönster?

För dig som är händig och gärna fixar med huset själv kanske det verkar lockande att även utföra fönsterbyte på egen hand. Och visst – med grundläggande kunskaper och stort tålamod är det fullt möjligt att få ett bra resultat, men ett fönsterbyte innebär mer än själva hantverksarbetet.

Att göra ett så stort och viktigt arbete som att byta fönster på huset innebär först och främst att du måste ha klart för dig precis vad du är ute efter och känna till alla de olika typer av fönster som finns på marknaden idag; aluminium eller träförsedda fönster, smutsavvisande glas, 2- eller 3-glas, ljudisolerade och så vidare. 

Oavsett om och hur du planerar att gå vidare med själva fönstermonterandet rekommenderar vi att du använder offertförfrågningstjänsten för att kostnadsfritt komma i kontakt med yrkesskickliga hantverkare som kan guida dig rätt.

Rätt till ROT-avdrag

Du som privatperson har rätt till ROT-avdrag för arbetskostnaden när du anlitar hantverkare, vilket sänker totalpriset för fönsterbytet rejält. Det gäller oavsett vilken typ av fönster du byter, samt både för ditt hus och fritidshus.

Fyll i formuläret idag, helt kostnadsfritt, för att få prisuppgifter och förslag på bästa möjliga tillvägagångssätt för att påbörja ditt fönsterbyte!

Våra senaste förfrågningar

Alex bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Behöver veta om man kan montera ett takfönster utan bygglov och isf pris på montage. Fönstret är redan inköpt.

André bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Byta fönster plus karm efter inbrott

Tadi bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Vi på Fönsterhuset behöver ha hjälp med fönsterbyte ute hos våra kunder som är privatpersoner.

Teodor bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Hej,

Jag undrar vad det skulle kosta att byta ut ett källarfönster som är sönder, mått 100cm x 50cm yttre karm. Se bild. Behöver vara samma material/färg, med ventilationsspringa, inklusive arbete/montering, utan ROT.

Adress: Rosenvångsgatan 21 i Malmö.

Se bild.
https://drive.google.com/file/d/1aYi3iNwmRkIieA_6a-tkE_U9lPqdGfK9/view?usp=sharing

Är tillgänglig via mail. MVH Teodor

Pär bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Hej!

Vi har köpt ett hus i Höllviken utanför malmö som är original från 74. Vi vill renovera fönster och byta färg på dem från brun till vit. Går det att sätta i 3 glas istället för 2 glas?

Aleks bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

4 st 13x13 fönster önskas bytas ut. Nya fönster inköpta och skulle gärna vilja få en offert på bytet.

Våning 2 och byter bör ske inifrån.

Andreas bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Jag vill ha hjälp med att byta fönster på ett villa 1-plan med källare. Det är 17 fönster samt 2 altandörrar. 7 av fönstren är källarfönster. Under varje fönster finns metallbleck som behöver bytas. Foder på in- och utsidan behöver bytas.

I offerten ska ingå …

Erika bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Vårt badrum har inga fönster och inga ytterväggar för att installera vanliga fönster. Vi vill installera ett takfönster på det sluttande taket på detta badrum.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.