Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Renovera fönster

Att renovera fönster kan vara ganska svårt om man inte har de rätta handlagen. För att underlätta renoveringsarbetet med dina fönster hjälper vi dig att ta fram offerter från olika företag. Låt oss veta vilken typ av jobb som behövs för dina fönster och lämna därefter ärendet till oss. Ibland är det läge att måla om träfönstren på sommarstugan eller att renovera fönstren i uterummet. Kanske några fönster behöver kittas om för att hålla standarden. 

Oavsett vilken typ av renoveringsarbete som behövs finns det alltid företag i din region som åtar sig denna typ av arbete. Lämna fönsterarbetet i trygga händer hos erfarna hantverkare. Kanske är det dags att ge fönstret på kontoret eller föreningslokalen en uppfräschning med lite renovering? Med vår hjälp får du kostnadsförslag som du sedan i lugn och ro kan gå igenom. Vi finns här för dig.

En investering för framtiden

Det kanske svider lite i plånboken, som alltid när en hantverkare ska anställas för att göra ett arbete åt en. Men vi lovar dig att det lönar sig att låta ett proffs utföra jobbet.

En fönsterrenovering är i många fall inte någon enkel sak, åtminstone inte om det ska hålla i många år framöver. Kunskaper om material och vilka åtgärder som är mest lämpliga att vidta kräver helt enkelt särskild kunskap och erfarenhet som bara yrkesprofessionella har.

Att låta arbetet bli gjort riktigt ordentligt från början är en investering i framtiden – du kommer inte att behöva reparera dina fönster på många år framöver.

Få lägre pris på arbetskostnaden

Genom att nyttja ROT-avdraget får du dessutom en rejäl sänkning av arbetskostnaden. Använd vår offertförfrågningstjänst för att få en uppfattning om vad din fönsterrenovering kan komma att kosta! Det kostar ingenting och du förbinder dig inte till att anlita någon idag om du inte skulle vilja det.

Våra senaste förfrågningar

Britta bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Jag har en kolonistuga i Skarpnäck.med 7 fönster. Alla behöver renoveras ev. bytas. Någon som kan ge offert?
Britta Waller

Deniz bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Jörgen bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Det vi önskar är att byta ut fönsterlister

Mikael bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Det är olika storlekar på fönstren samt att vi ska byta/installera en altandörr istället för ett av fönstren. De flesta ska vara fasta.

Rikard bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Byte av fönster på andra våningen i en villa. De nya fönsterna är 20 cm högre och man behöver såga ut detta under där det befintliga fönstret sitter idag. Därmed tillkommer troligtvis lite putsarbete utvändigt efter sågning för fönster. Arbetet ska göras för att i…

Bo-Göran bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

börja innan maj månad

Endry bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

fönsterkasettbyte 2st H 99,5 B 100,4 2st H99,5 B 160,5 2st H 99,5 B 50,4 1st H 99,5 B 70,5 energiglas i alla

David bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.