Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v10

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Fönstermontör i Stockholm

Här hittar du entreprenörer som utför fönsterarbeten i Stockholm. Fönsterarbeten.se erbjuder genom sin enkla offertförfrågningstjänst företag, privatpersoner och föreningar att komma i kontakt med snickare och experter på fönsterarbeten som kan göra allt från fönsterinstallationer, fönstermontering, fönsterbyten till renovering av träfönster med mera i Stockholm med omnejd. 

Använd bara vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Att få offerter från flera fönstermontörer samtidigt är mycket enkelt och sker huvudsakligen i tre steg; beskriv ditt behov, vem du är och kontaktuppgifter. Klart!

I just större detalj och ju mer förkunskaper du, desto enklare blir det för entreprenörer inom fönsterarbeten i Stockholm att ge dig bra kostnads- och projektförslag. Men om du inte är säker på vad du behöver eller vill komma i kontakt med fönstermontörer för att bolla idéer är inte heller det något problem!

Tjänsten är gratis att använda och du förbinder dig inte till någonting.

Vad kostar en fönstermontör i Stockholm?

Som med alla hantverksarbeten så beror slutpriset till stor del på hur omfattande arbetet är och vilka material du väljer. Att välja ett billigare 2-glasfönster kan spara dig mycket pengar i jämförelse med ett 3-glasfönster. 

Å andra sidan har olika typer av fönster olika egenskaper och ibland krävs det ett dyrare alternativ för att bli riktigt nöjd. En annan faktor att tänka på är att i längden kan det faktiskt vara billigare att montera exempelvis ett energifönster. Även om fönstret kostar mer för stunden så sparas mycket pengar i värmekostnader, då fönstret har suveräna isolerande egenskaper. 

Arbetskostnaden då? Även där går det att hitta både billigare och dyrare alternativ. Dels tar olika firmor olika grundpriser per timme och dels beror det på i vilken stad du befinner dig. 

ROT-avdraget gäller

För bostadsrättsföreningar går det att använda sig av ROT-avdraget för vissa typer av fönsterarbeten, och för privatpersoner är möjligheterna till skattereduktionen på arbetskostnaden ännu större.

Det betyder en trettioprocentig rabatt på timpriset. Att anlita en fönstermontör i Stockholm behöver med andra ord inte kosta skjortan!

 

Våra senaste förfrågningar

Linnéa bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Vi bor i en gammal villa från 1929 och behöver byta fönster på åtminstone en sida (tre våningar) där det nu sitter enkelglas. Vi vill. att de ska passa in med resten av huset, och vara vita. och "gammeldags". 36 av fönstren är fönster i…

Joel bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Vi funderar på vad det skulle kosta att installera ett fönster i vårat vardagsrum så vi får utsikt till vår utfart. Det är en enplansvilla där utsidan består av tegelfasad och insidan i vardagsrummet är uppreglad vägg(trä). Det som skulle behöva göras är att såga…

Lars-Göran bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Gäller en kolonilott med enkelfönster.

Luzita bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Hej! Vi har ett gammalt takfönster som drar kallt. Svårt att täta. Ett alternativ är att sätta in ett bättre isolerat fönster eller att ha ett innerfönster på vintern så det inte drar. Måttet är ca50x60 cm

Michelle bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Hej,

Vi önskar fönsterbyte. Behöver byta 8 gamla spröjsade fönster och en glasdörr mot nya i samma stil som håller värmen bättre.
Vi önskar offert för inköp av nya fönster samt byte.

Mvh
Michelle

Lisbet bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Öppningsbart Elitfönster storl ca 850x800. Ska monteras i ett nyare trähus

Rolf bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Sophia bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Hej vi söker installatör till 3 st elitfönster med 3 glas! Vi behöver hjälp med att få upp fönstrerna på 3e våningen där de ska sitta samt installera dom. Ett av fönstrerna sitter med en balkong utanför, resterande 2 sitter på 3e våningen. Sutteränghus med…
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.