Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Fönstermontör i Västerås

Här hittar du entreprenörer som utför fönsterarbeten i Västerås. Fönsterarbeten.se erbjuder genom sin enkla offertförfrågningstjänst företag, privatpersoner och föreningar att komma i kontakt med snickare och experter på fönsterarbeten som kan göra allt från fönsterinstallationer, fönstermontering, fönsterbyten till renovering av träfönster med mera i Västerås med omnejd. 

Använd bara vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Att få offerter från flera fönstermontörer samtidigt är mycket enkelt och sker huvudsakligen i tre steg; beskriv ditt behov, vem du är och kontaktuppgifter. Klart!

I just större detalj och ju mer förkunskaper du, desto enklare blir det för entreprenörer inom fönsterarbeten i Västerås att ge dig bra kostnads- och projektförslag. Men om du inte är säker på vad du behöver eller vill komma i kontakt med fönstermontörer för att bolla idéer är inte heller det något problem!

Tjänsten är gratis att använda och du förbinder dig inte till någonting.

Vad kostar en fönstermontör i Västerås?

Som med alla hantverksarbeten så beror slutpriset till stor del på hur omfattande arbetet är och vilka material du väljer. Att välja ett billigare 2-glasfönster kan spara dig mycket pengar i jämförelse med ett 3-glasfönster. 

Å andra sidan har olika typer av fönster olika egenskaper och ibland krävs det ett dyrare alternativ för att bli riktigt nöjd. En annan faktor att tänka på är att i längden kan det faktiskt vara billigare att montera exempelvis ett energifönster. Även om fönstret kostar mer för stunden så sparas mycket pengar i värmekostnader, då fönstret har suveräna isolerande egenskaper. 

Arbetskostnaden då? Även där går det att hitta både billigare och dyrare alternativ. Dels tar olika firmor olika grundpriser per timme och dels beror det på i vilken stad du befinner dig. 

ROT-avdraget gäller

För bostadsrättsföreningar går det att använda sig av ROT-avdraget för vissa typer av fönsterarbeten, och för privatpersoner är möjligheterna till skattereduktionen på arbetskostnaden ännu större.

Det betyder en trettioprocentig rabatt på timpriset. Att anlita en fönstermontör i Västerås behöver med andra ord inte kosta skjortan!

 

Våra senaste förfrågningar

Tomas bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

I Vansjö, Heby kommun har vi ett sommarhus med ett fast fönster100×120 som ska moneras bort och vi har ett nytt öppningsbart fönster som ska monteras dit. Det nya fönstret levereras 17/12 och vi önskar få det montetat före jul.

Hobbe bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Vill installera 2 mindre fönster i källarplan, och två vanliga fönster i markplan.

Ann-Sofie bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Vi har fönstret hemma som vi vill installera i vägg utan fönster

Therese bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

2 st pardörrar, ca 2000x2100 mm.
Vi har materialet, ev ej Karmskruvar.
Behöver hjälp med förflyttning av fönsterna runt huset, se till att den bärande väggen stöttas upp ordentligt och montering av pardörrna.
Övrigt på in och utsidan fixar vi, med panel och ev plåt.
Vill veta vad…

Therese bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Skrapa, kitta och måla om träfönster från 1950-talet

Christian bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Vi har ett hus på en ö i skärgården (Hasselö) med behov av fönsterrenovering. Fönsterna är av god kvalitet men i stort behov av renovering. Åldern är ca 80 år enligt uppskattningar.

Det rör sig om:
- 8 dubbelfönster (á 3X2 rutor med spröjs) med dubbelglas…

Isabelle bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

En liten kolonistuga med spröjsade fönster. Fantastiska fönster men något slitna och ansatta av tiden. Vill helst behålla och fixa till dessa smakfullt.

Jag vill helst få offerter via Mail.

Carola bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Byte och installation av 2 st fönster samt 1 st altandörr. Vill använda mig av ROT-avdraget.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.