Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v10

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Fönstermontör i Västerås

Här hittar du entreprenörer som utför fönsterarbeten i Västerås. Fönsterarbeten.se erbjuder genom sin enkla offertförfrågningstjänst företag, privatpersoner och föreningar att komma i kontakt med snickare och experter på fönsterarbeten som kan göra allt från fönsterinstallationer, fönstermontering, fönsterbyten till renovering av träfönster med mera i Västerås med omnejd. 

Använd bara vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Att få offerter från flera fönstermontörer samtidigt är mycket enkelt och sker huvudsakligen i tre steg; beskriv ditt behov, vem du är och kontaktuppgifter. Klart!

I just större detalj och ju mer förkunskaper du, desto enklare blir det för entreprenörer inom fönsterarbeten i Västerås att ge dig bra kostnads- och projektförslag. Men om du inte är säker på vad du behöver eller vill komma i kontakt med fönstermontörer för att bolla idéer är inte heller det något problem!

Tjänsten är gratis att använda och du förbinder dig inte till någonting.

Vad kostar en fönstermontör i Västerås?

Som med alla hantverksarbeten så beror slutpriset till stor del på hur omfattande arbetet är och vilka material du väljer. Att välja ett billigare 2-glasfönster kan spara dig mycket pengar i jämförelse med ett 3-glasfönster. 

Å andra sidan har olika typer av fönster olika egenskaper och ibland krävs det ett dyrare alternativ för att bli riktigt nöjd. En annan faktor att tänka på är att i längden kan det faktiskt vara billigare att montera exempelvis ett energifönster. Även om fönstret kostar mer för stunden så sparas mycket pengar i värmekostnader, då fönstret har suveräna isolerande egenskaper. 

Arbetskostnaden då? Även där går det att hitta både billigare och dyrare alternativ. Dels tar olika firmor olika grundpriser per timme och dels beror det på i vilken stad du befinner dig. 

ROT-avdraget gäller

För bostadsrättsföreningar går det att använda sig av ROT-avdraget för vissa typer av fönsterarbeten, och för privatpersoner är möjligheterna till skattereduktionen på arbetskostnaden ännu större.

Det betyder en trettioprocentig rabatt på timpriset. Att anlita en fönstermontör i Västerås behöver med andra ord inte kosta skjortan!

 

Våra senaste förfrågningar

Joel bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Vi funderar på vad det skulle kosta att installera ett fönster i vårat vardagsrum så vi får utsikt till vår utfart. Det är en enplansvilla där utsidan består av tegelfasad och insidan i vardagsrummet är uppreglad vägg(trä). Det som skulle behöva göras är att såga…

Jonathan bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Hej,

Kan vrida handtaget helt, men fönstret förblir låst.
Trasig låsmekanism?

Therese bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

2 st pardörrar, ca 2000x2100 mm.
Vi har materialet, ev ej Karmskruvar.
Behöver hjälp med förflyttning av fönsterna runt huset, se till att den bärande väggen stöttas upp ordentligt och montering av pardörrna.
Övrigt på in och utsidan fixar vi, med panel och ev plåt.
Vill veta vad…

Emilia bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Just nu har vi tre fönster som vetter ut mot vår uteplats. Dessa ska ersättas av vikdörrar (Vilenta Åre, hela tre-glas, https://www.vilenta.se/). Elementet som just nu är under fönsterna skall tas bort och ett nytt behöver sättas på väggen till vänster om dörrarna.

Vi har…

Björn bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Jag vill ansluta ett företag, men det verkar inte funka så bra på hemsidan?

Henrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Byte av 2 st fönster markplan kök nära ytterdörr till vridbart alu beklädnad std modul 11x13 exempel Elitfönster orginal alu eller motsvarande.
Inkl. Montage drevning smyg fals i MDF. Nya fönsterbleck och anslutningsplåt. Bortforsling ROT avdrag önskas ingå i offert.
Befintliga fönster är 3 glas (combiglas) från…

Benny bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Therese bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar

Skrapa, kitta och måla om träfönster från 1950-talet
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.